Frankie Manning




Frankie Manning avled i måndags, nästan 95 år gammal. Dansare, koreograf och instruktör. En av Lindy hopens grundare och han som införde akrobatiken i dansen. När han var 93 höll han fortfarande kurser och var i Sverige på Herräng  (stort dansläger) och dansade med några från vår danssklubb. Häftigt!




Måndagen spenderades i skolan och på Ikea med Karolina. Somnade tidigt den kvällen..

Tisdagen spenderades i Malmö med klassen. Två föreläsningar, god lunch med Hanna på Barista och sen strosande i ett blåsigt men fint Västra hamnen. Där fanns bland annat ett häftigt skateboardområde och en intressant glasbubbla med tropiskt klimat i. Givetvis en massa fina hus också, men de var vi nere med klassen och tittade på förra året.






Onsdag var det dansuppvisning! Det var jättekul och det gick bra. Adrenalinkick!!

Nu ska jag tvätta klart, handla, packa klart och dra ut till Kuggeboda. Där finns inget internet, men el och vatten.. och egen brygga och lite kossor. :D I packningen finns bland annat: "Restaurangen i slutet av universum" som ljudbok, "Doktor glas" som vanlig bok, en gitarr och lite låttexter med ackord, två bikinis, kamera, ritblock, litteratur till litteraturseminariet... och två hundar! (lånat Iga) Kom gärna ut och hälsa på oss! :D

Trevlig valborg!

Träning:
Onsdag: Gymma 1h. Rygg, axlar, bröst, core, lite ben och smidighet. Varmt, men lugnt och trevligt på gymmet. Sen dansen på kvällen ju.

Kommentarer
Postat av: Karro

Bilden näst längst till höger kanske blir årets klassfoto? Jag spanade efter något turkost, men såg dig inte...

2009-04-30 @ 10:23:20
URL: http://korrre.blogg.se/
Postat av: Karla

Jag sitter allra längst till vänster och kisar med hela ansiktet! :D

2009-04-30 @ 11:10:23
URL: http://possibly.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0