Massa folk i Kuggeboda


Åkte ut efter jobbet i tisdags till Kuggeboda med Emi, Iga och Patrik. Mörkt var det, men otroligt vacker stjärnhimmel. Men stjärnhimmlar har ju en tendes att inte fastna på bild. :(

Morgonen efter sov vi jättelänge, badade och åt bruch innan Patrik körde till jobbet. Jag och Tamara tog en lång och härlig promenad till Lindö. Sen kom mamma och Rolf ut och vi städade och lagade staket osv. Två vänner till dem ut och vi åt god middag och hade trevligt. Sen kom Tamara. Sen kom Patrik. Och jag som är van vid att vara själv där ute! Men det gör inget alls.



Vi spelade kort om vem som skulle klippa gräset igår natt. Patrik förlorade. Så idag klippte Patrik gräset, mamma lagade mat, Rolf krattade och jag tog ner alla ormbunkar med lien och några björkar med en gammal såg. Det finns verklgen hur mycket som helst kvar att röja...men bakom det stora buskaget på första bilden brukade de stå massa björkar, och det är skönt att slippa dem! Nackdelen var väl att högen med träd och buksar som vi tog ner nu nästan är högre än vad buskarna var. :P Mörkt blåsigt hav, högvatten, molnigt, men uppehåll. Bra dag för trädgårdsarbete.
 



Och lyxlunch fick vi! Med dessert!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0