USA! Los Angeles

Vidare från San Francisco, via några tåg och bussar (direkttåget tog många fler timmar!), till Los Angeles. Till bostadsområde en bra bit utanför faktiskt. Här bor desssa underbara flickor, med svenska klänningar från oss på bilderna:


Hälsade på min bonussyster Isabelle och hennes flickor Julia och Ingrid. Hann även träffa resten av familjen emellanåt. :P Så mysigt att få vara där och umgås i flera dagar!

Poolbad, kvällsmys första dagen. Andra dagen heldag på disneyland. Fotade inget själv så Disneylandbilderna lånade jag från Patrik.



Det var så roligt! Ingrid var så glad, hon kan ju alla åkattraktioner som hon får åka utantill, och Julia hängde med hela dan utan att alls gnälla över det. Vi åkte några tillsammans allihopa, med bebis och allt. Sen när de hade matpauser så åkte vi de coola åken. Space Mountain är min favorit! =)

Tredje dagen var vi på köpcentret med Aubry och sen bara tog det lugnt. Skön kväll, med större delen av familjen hemma och vi doppade jordgubbar i choklad och tittade på film. Ingrid tyckte det var onödigt att äta jordgubbar också. Lördag gjorde Shawn lyxfrukost med buttermilk panncakes osv, sen utflykt till Hollywood och Beverly Hills, IKEA, samt kusten på kvällen (Laguna Beach mm).



Sista dagen gick jag och Patrik en sväng och spanade in området och beundrade kaktusarna på kullen, innan nästa bussresa. Vilket för övrigt inte var att rekommendera. Vi blev dumpade och bortglömda i El Monte och missade grillfesten i Las Vegas. =( Till sist kom vi i alla fall på en buss, och vi kom fram till Las Vegas vid midnatt..




Mer om Las Vegas i morgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0