Herräng 2011

Herräng är helt otroligt jättesuperkul! Dans dans dans dans. Tre danslektioner på 80min vardera varje dag. Kvällsmöte med nyheter, filmer, uppvisningar, info och spex. Efter det prova-på-kurser i allt från footwork och hat-trick till capoeria och blues. Sen efter det olika teman, uppvisningar, välgörenhetsdans och många timmars socialdans ändra till frukosten om man vill.

Vecka 5 är sista veckan i Herräng, något färre folk än tidigare veckor, ändå över 800 personer utöver de bofasta och sommarboende. Folk överallt dygnet runt. Var man än är är det någon som dansar, övar turer, steppar, övar något instrument eller jammar. Alltid någon att prata med. Oavsett om man hänger i gethagen eller i bastun eller vad som helst. Köpte matkort, då ingår frukost och middagar. Båda måltiderna var riktigt lyxiga med mycket att välja på och nybakat bröd.

Bortkopplad från internet, nyheter och omvärlden bor man i en liten håla med massa glada härliga människor och man får dansa hur mycket man vill. För min del blev det 6-7 timmar om dagen, och det kändes hur bra som helst! Vädret var riktigt kanonväder och mellan lektionerna var det gött att sola/vila/fika/cykla/bada. Kunde inte varit mer nöjd med veckan!
Fler bilder finns i mitt album på facebook, använd denna länken så ska den vara tillgänglig även för icke-facebookanvändare:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150742476115472.715381.855985471&l=061707ed80&type=1


Back to reality.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0