Veckobloggning?

Verkar blivit en ny trend här som jag inte ritkigt gillar. Men det är kanske så det blir när det händer samma sak på vardagarna och sen händer allt på helgerna?

Detta var ju en riktigt lång helg och den har varit kanonbra på alla sätt och vis. Smygstartade redan onsdag med middag på Michelangelos med Karolina, Linda, Daniel, Sandra, Micke, Elin.. och Patrik givetvis. Satt ute och satt jättelänge. Så trevligt, men sorgligt med nu är terminen slut på riktigt och många vänner försvinner iväg på olika håll. Och Sandra och Micke flyttar till Kristianstad.

Torsdag gökotta på Långö med lite kajakpaddlning, mamma fixade frukost och spanande in Victor som spelade volleyboll på vägen hem.


Sen bar det av mot Böda Sands camping! Vilken helg det blev! Kanonväder! God mat borta med Maria + pojkvän + familj, bad, volleyboll, frisbee, kubb, tre hundar, ett löppas och lite sällskapsspel. Utflykt til Byxelkrok med finaste sambon och vovven. Härligt att få spendera så mycket tid med sina älskade. På vägen tillbaka hälsade vi på Malin och Albin (med föräldrar givetvis) på Saxnäs camping. Studs och fika.



Vi var hemma säkert en hel kvart. Bytte bil och hängde upp handdukarna, samt hämtade mer hundmat. Sen raka vägen till Bäckaskogs slott för att fota Patriks kusin på sin bal. Patrik och Emi bara suckade och jag fotade och fotade. Det var skoj, men önskar det var mindre folk i vägen och jag hade lite mer erfarenhet av att fota sådär arrangerat.
Som sagt, det var kul! Och Josefin var så glad och så vacker. =)




Kommentarer
Postat av: hanna

Fina bilder! Trist att vi inte var hemma när ni åkte förbi:(, lägger en fotoutmaning till dig på bloggen.

Kramar

2011-06-21 @ 22:17:37
URL: http://hannanonien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0