Att bli bjuden på middag.

Att bli bjuden på middag är så himla lyxigt! Inte städa, planera, laga mat... och inte heller fundera hur man ska ta sig nånstans eller var man ska göra av hunden. Igår hann Patrik och jag att umgås i säkert en hel timme hemma, oj när hände det sist? Sen promenerade vi in till Ingrid, Ulf och lilla Sofia i stan. Suuupergod middag och supertrevligt!

Emi var också bjuden, och tyckte det var så spännande med deras stora lägenhet och studsvänliga ytor! Efter middagen gick det jättebra med Emi och Sofia, så kul! Emi höll sig i närheten av Sofia efter att hon tappat mat vid middagen.. och Sofia tyckte det var kul med Emi, men var inte alls för klängig på henne. Emi låg och vifftade nyfiken på öronen när Sofia försökte mata henne med gurka och andra nyttigheter som Emi aldrig provat förr. Då var det helt plötsligt inga problem att bli klappad och petad på. Mat funkar alltid. =)




En kväll med mys, bus och kel alla i en stor hög på det vackra golvet i den vackra lägenheten med en kelig Emi och en Sofia som kiknade av skratt om och om igen. Fotona blev snurrigt värre, fokus helt åt skogen, men bilder med mycket liv, rörelse och glädje. =)
Trackback
RSS 2.0