Karlskrona visar upp sig!

Karlskrona när det är som bäst!
 
Det händer en hel del i stan nu med cisternerna som är borta blir det en helt annan vy när man kommer in i Karlskrona och ifrån handelshamnen. Lite nya restauranger och nya grejer och sommar och så himla skön och vacker kväll. Sånahär kvällar och helger påminns jag om varför jag gillar Karlskrona.
 
Tänk vad jag hunnit med! Träffat så mycket familj och så många vänner och sett så mycket vackra vyer och glada människor... =)
 
Fredagsmys med Patrik som lagat god lyxig middag (!), upp supertidigt för att heja i Kalmar (de bilderna ser ni i förra inlägget). Hem på eftermiddagen.
 
Det var en kanonkväll i lördags med middag med finaste älsklingen på nya restaurangen Sjörök. Gott och trevligt! Medan vi satt där såg vi någon som låg i och simmade i hamnen, som sen visade sig vara vänner till oss. Och då hade vi ändå haft lite roligt åt att han simmade i båthamnen fram och tillbaka medan hon tittade på. Haha. Kul. =)
 
I söndags var det ritkigt riktigt varmt. Hann med en himla massa ärenden på förmiddagen och hann ut och laga lunch åt mamma och klippa gräset i Johannishus. Kameran åkte fram först på eftermiddagen då vi hängde hos pappa en stund och Emi busade med grannhunden Tekla som brukar smita in på tomten när vi är på besök. Hon är så charmig! :D
 
Hann dansa en stund med underbara Karlskronagänget på underbara Dragsö.
 
Sen låååååång körning hem själv i mörkret till Linköping och framme sent. Inget att rekommendera faktiskt. Trots att jag väntade så sent att köra var det ändå väldigt varmt i bilen första halvan av resan. Men fin himmel.
 
Och helt klart värt det efter att ha fått en sån här helg!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0