3 stygn i tassen

Jaha så kan det gå när man busar på stranden i Åhus (söndags). Antar det var något glas eller något väldigt vasst hon kutade över?

Jag har inte varit hos veterinären med Emi förrän nyss faktiskt. Ingen av dem jag pratade med trodde det skulle behövas. Tassarna brukar läka ihop snabbt, men nu var det "hudsträngen" mellan två trampdynor och den läker väl inte lika lätt. Veterinären sa det skulle läkt av sig själv, men det större risk att det går upp igen och så skulle det blivit en "glipa" när det läkte.

Nu låg hon på rygg och bråkade inte alltförmycket så hon fick bara lokalbedövning precis vid såret, sen rakade hon och tvättade och skrapade. Sen tre stygn efter lite sparkar. De är starka de där bakbenenen. Hon kände inte alls när veterinären pillade på såret, men tycker inte om att man håller fast benen.

Tills slut blev det tre fina stygn nu som är av en sån modell som sitter länge och försvinner av sig själv. Skönt inget vi behöver göra, mest kolla så hon inte slickar. Så läker det fint och jag behöver inte oroa mig att det ska gå upp igen. Om 2-3 dagar får hon simma igen (vi missade ju veckans hundsim pga detta, inget kul ju det är ju veckans höjdpunkt!). Promenera som vanligt och inget hundbus. Skönt. Hatar koppelvila, Emi blir så himla uttråkad då.

Men så skönt med Blekinge Smådjursklinik. Alla är så lugna, trevliga och omtänksamma. Det har verkligen blivit så skönt sen vi började gå dit, innan dess var hon jätterädd så fort man närmade sig en veterinärklinik. Nu vet Emi att på vågen får man godis och i skåpen på rummen finns godis. Och alla har tid att prata och kela och det är inte massa stress i väntrummet. Det gör så mycket! Hade aldrig gått att titta och definitivt inte att sy utan lugnande som det var innan.


I brist på annat får ni en flera dagar gammal bild. =)

Kommentarer
Postat av: Neha

Vilka fina bilder:D

2012-02-06 @ 21:05:05
URL: http://nehaexponerar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0