Skog, lera, dimma och baking!

Trots nästan inga planer alls och bilen inte startade så blev förra helgen bra!
 
Fredag mys med Sandra och Andreas på Pitcher's och lördag kväll kom Rebecca och Micke hem till oss. Så kul att lära känna nya människor! =)
 
Lördagen blev lite äventyrlig med en bil som inte ville starta. Men väskan var ju packad med fika och jag behövde en dos skog, så något fick det ju bli. Det blev buss istället till Vidingjö. Trångt att vara hund ibland, men det gick bra det med. Vovven och jag blev glada av att få dofta skog och Patrik fick fika, alla nöjda. Kollade in julmaknaden i trädgårdföreningen på vägen hem, men alldeles för mycket folk.
 
Söndag cyklade vi åt "andra hållet" (dit man sällan tar sig) längs Stångåt mot Roxen. Under motorvägen och sen var i helt plötsligt på landet, kändes det som. Vi tittade mest på lera och dimma och Roxen såg man inte mycket av. Men vovven blev rastad och vi fick lite luft. Kall, frusen och hungir Karla släpades av Patrik till Waynes och fyllde på med stor latte och stor surdegstoast och ja han vet precis vad som funkar. jag vände helt och det kändes så mysigt att sitta där och bara umgås. Och när vi kom hem lyckades vi få liv i bilen, tack för telefonrådgivningen Jokke. Den gick bra nog för att kunna hosta igång även måndag för ett mekonomenbesök, se tidigare inlägg.. =) Avslutade helgen med lussekattsbak och chokladbollar (utan havregryn, uistället med kakao/kaffe/kokos/nötter/torkad frukt). Mums!
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0