Åhushelg i mobilbilder..

På grund av regn och annat så blev det nästan bara några mobilbilder i helgen.. Ni får leta efter känslan i bilderna istället för kvaliteten eller så. :P

 
Regn regn regn, helhelg i Åhus med regn på tåget ner. Lugnt och skönt med extralångt SJ snabbtåg. Borde kosta på sig det oftare. Mysigt med släktmiddag på fredagkväll och uppe sent och umgicks. Försökte hålla ögonen öppna och hålla igång samma energi som Patriks mormor Signe, som jag tycker så mycket om, som satt med och pratade till efter ett på natten!
 
Lördag heldag med Rebecca och Patrik och vi klädde på oss massa kläder och regnkläder och gick i över två timmar i Kronoskogen och längs havet och beundrade naturen, hur mäktigt havet var med sina vågor och sitt högvatten. Och så tog vi några skatter förstås (geocaching). De i Åhus är svåra men så himla smarta och kluriga. Någon har mycket tid och energi att lägga ner på att gräva fram historia att dela med sig av och tillverka fyndiga cachar.
 
Lördag kväll var Rebecca och Hugo hundvakt och jag och Patrik var ute och åt och bowlade med Patriks barndomsvänner med respektive. Det är två par vi brukar försöka umgås med när vi får möjlighet. Vi hade så himla kul! Massa gamla historier och skratt! =)
 
Söndag betydligt bättre väder och vi gick långpromenad, en och en halv timme kanske, inne i Åhus och spanade in lite andra delar av Åhus än de jag brukar se. Vi brukar bara gå till konsum eller till havet när vi är där. Men Åhus är så mysigt, faktiskt. (och japp, vi tog flera skatter idag med).På tåget på vägen hem sen var det en högljudd och sprattlig huskyvalp som låg och ålade runt och gläfste och gnällde och var allmännt jobbig men väldigt väldigt söt. Emi tyckte dock hon var lite störande som inte lät henne sova på tåget, som hon alltid gör annars!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0