Pepp pepp! Snart cykelvasa!

I år är jag inte förkyld (vilken jag varit de senaste två cykelvasa-loppen eftersom jag varit på Herräng strax innan), jag har en ny Bianchi och jag känner massa mer folk som cyklar MTB! Jag känner mig inte som en MTB-cyklist, men jämfört med första gången jag körde så är jag ju rena proffset nu! Då hade jag ingen aning om att det fanns tröjor med fickor på ryggen och att en cykel alls fungerade utan stänkskärm! ;)

 

I år hoppas jag att jag får träffa finaste Elna och Mia innan start och heja iväg dem i full fart! Jag hoppas att min bror har mer flyt (dubbelpunka förra året) och att mamma och Patrik fortsätter peppa varandra (mamma snabbt uppför och Patrik snabbt nedför..) Jag hoppas att Lars kommer få riktigt roligt på sin första cykelvasa!

 

Det ska också bli riktigt roligt att frå träffa min fd granne och hundkompis Frida, vi som alltid brukade gå på långa rundor och hjälpas åt med Emi och Aragon.

 

Sen vore det ju hemskt trevligt om jag cyklade snabbare än jag gjort innan (hur svårt kan de va med ny cykel och inte sjuk?)! Vore också hemskt trevligt om det inte åskade och spöregnade som det verkar ha göra i hela landet denna vecka. 

 
Bjuder på en bild från 2010, första cykelvasan. Kanske första gången på stig med min mountainbike som jag köpte begagnad 2003... Nu har den äntligen fått gå i pension.
 
Fler bilder och mer läsning från tidigare år med cykelvasan finns på blogginläggen nedan:

http://possibly.blogg.se/2010/august/cykelvasan.html

http://possibly.blogg.se/2010/august/bilder-fran-mora-och-cykelvasan.html    <---- Här finns härliga bilder!

http://possibly.blogg.se/2010/august/in-action.html

http://possibly.blogg.se/2011/august/semester-antligen.html

http://possibly.blogg.se/2012/august/cykelvasan-2012.html


Kommentarer
Postat av: Maria

Lycka till nu!! :)

Svar: Tack! Bra kört!!! =)
Karla

2013-08-15 @ 20:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0