Skärgårdsfesten!

I väntan på att jag ska blogga ifatt verkligheten kan ni få se några bilder från första helgen i augusti då det var Skärgårdsfesten i Karlskrona. Skärgårdsfesten är istället för Sailet och är mer förflyttat till Fisktorget, öarna och centrum. Väldigt utspritt, färre båtar men mycket mer musik. Väldigt trevligt faktiskt. Vi lyssnade på bland annat Oskar Linnros, Bräkne-Hoby och Ansiktet. Samt några mindre band/trubadurer som spelade här och var. Såg även en eldslukare och en recycled fashion show med tjusiga kläder med mjölkpaket, bubbelplast osv... I Hoglands park hade de även en lite ekomarknad med klädbytardagar och ekologisk glass osv.
 
Jättevarm och fin helg och Emi och jag och Patrik chillade i stan hela fredag kväll och lördagen. Fredagen med Linda och Daniel, vi grillade, lyssnade på musik och såg "Searching for Sugar man" på midnattsbio på torget. Väldigt bra film, se den om ni inte gjort det! Lite seg i början kanske, men spännande sen och bra slut! Innehåller mycket bra musik. Sånt gillar jag. =)
 
Lördagen var vi på stan först själva och sen med Hanna med familj. Kul att träffa Johan igen och Vega som blivit så stor och framförallt att äntligen få träffa deras minsting Edward. Och mopsen Benny såklart, som Emi nästan vuxit upp med. Patriks kompis Martin hängde också på! Och sen möter man folk man känner lite då och då. Trevligt helt klart!  (Sen lördag kväll smet vi ut till Kuggeboda igen, det bara gick inte att vara därifrån längre när vädret var så fint!)
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du lyckades hitta Bräkne-Hoby !!!! Det missade jag helt. Var han/de bra ?

Svar: Ja! Flummigt men bra!
Karla

2013-08-21 @ 13:23:48
Postat av: Gunilla Fagerström

Inte speciellt anonym - namnet halkade bara inte med

Svar: Hemliga mamman.. =)
Karla

2013-08-21 @ 13:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0