Tamara och Franciscos bröllop 1/6- 2013

Förra veckan hade vi semester i Spanien! Huvudanledningen var Tamara och Franciscos bröllop, som fick avsluta veckan! Tamara och jag är barndomsvänner, då våra sommarstugor ligger bredvid varandra i Kuggeboda och vi alltid lekte som små. Vi har fortsatt att träffas när vi får chansen, fast det inte blivit lika mycket på senare år.
 
Bröllopet var helt fantastiskt på alla sätt och vis! Så mycket glädje! Så välorganiserat, genomtänkt, gott och så mycket trevligt folk från hela världen! Där var deras familjer (med rötter i bland annat Sverige, Belgien, Spanien, Ryssland), vänner som de lärt känna i Sverige, Madrid, Schweitz....osv. Alla de umgås med är supertrevliga och nästan alla verkar ha rötter i flera olika länder och prata flera språk flytande. Verkligen trevligt!
 
Själva bröllopet var i en fin kyrka i Mijas (en by i bergen utanför Malaga), med jättefina vyer över bergen, byn och längre bort Fuengirola och havet. Festen efter var på en stor jättevacker och grön lantgård utanför Alhaurin el Grande (en annan liten by i bergen utanför Malaga). Där var det mingel med massa spännande småplock och akustisk livemusik och vi passade på att umgås med Tamaras släktingar, som vi ockås känner från Kuggeboda. Bland annat Kevin och Diana, himla kul! Sen fick man läsa sig till vilket av de runda borden som var utställda på gräsmattan som skulle sitta vid. Det blev väldigt trevligt att sitta kring ett runt bord, så många att prata med och man får höra alla möjliga spännande samtalsämnen! Supergod mat. Framåt kvällen kom de hattar med ljus och filtar. Mysigt. De kom också med solfjädrar till damerna och hattar till herrarna!
 
Sen blev det bröllopsdans, och efter den spelades det på dansgolvet en salig blandning på salsa, pop, rock och gammalt och nytt!
 
Det bästa av allt var ändå att se Tamara och Fran, de verkligen lyste! Skrattade och skojade och log och njöt!
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Karro

Jag vill se bilder på din klänning! Hade du capen?

Svar: Den finns på en av bilderna där! =) Jo, den hade jag i kyrkan och senare på kvällen!
Karla

2013-06-05 @ 19:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0