Team Rynkeby - Dag 1, Travemünde-Rotenburg an der Wümme (185km)

Dag 1. Första riktiga cykeldagen! Äntligen!
 
Den blev ungefär som jag föreställt mig faktiskt, dvs bra cykeldag. Lite krångligt att komma ut ur färjeområdet och lite struligt att få med hela klungan genom städer, men annars fantastiskt fin cykling i vackra landskap. Vi fick en regnskur på morgonen och en rejäl regnskur med åska på eftermiddagen, annars riktigt fint väder på dagen. Uppehåll både på förmiddagspausen och på lunchpausen. Eftermiddagsdepån skippade vi, den hade varit mitt i åskan annars. Det var pigga ben i klungan och svårt att anpassa tempot till tanken på att vi skulle cykla 6 dagar till!
 
Det fungerade riktigt bra med våra olika roller; klungansvarig, farthållare (som fick tjata på pigga ben), grindvakt, hjälpryttare och mekbilen efter klungan och två MC före klungan. Serviceteamet gjorde som vanligt ett bra jobb! Glada och mysiga och omtänksamma med en massa gott uppdukat!
 
En glad Mange vid förmiddagens depåstopp nånstans på landsbygden i Tyskland.  Ett gäng på väg att samlas för att köra igen. (två sista bilderna är mobilbilder)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0