Tabata-intervaller och Andreas Ljungberg!

Idag har jag varit nere i Bottnaryd utanför Jönköping och vi har haft träff med Team Rynkeby Jönköping. Det var himla roligt att träffa alla idag, det är verkligen ett härligt gäng. Idag var det var mycket snack om längtan efter vägarna och cyklarna och mycket skratt. Började dagen med ett intensivt träningspass i form av Tabataintervaller. Första övningen efter uppvärmningen var burpees! Vilken chock för kroppen! God morgon! ;) Varje övning körde vi 8x20 sek intensiva intervaller med 10 sek vila emellan. 10 sek är ingenting! Men 20 sek är himla mycket ibland! Sen kollapsade vi allihopa på golvet... (utom några förkylda/skadade som jag langade över kameran till)
 
Efter lunch kom Andreas Ljungberg, förbundskapten för ett grymt MTB-gäng som siktar på SM. Bland annat den unga coola Jenny Rissveds. =) Han har själv tävlat på hög nivå i MTB. Han pratade om motivation, träning och teambuildning. Väldigt intressant! Sen var det fika och mer vanligt möte med information från de olika ansvarsgrupperna och planering av det ena och det andra.
 
En tråkig nyhet är att våra snygga gula kläder inte hinner hit till Spin of Hope. Men en god nyhet är att våra cyklar verkar komma tidigare än planerat. Var tänkt att vi skull få dem till sista mars, men nu kanske vi får dem 22:a mars! Hoppas på det!
 
Men idag fick vi hem snygga sportglasögon! Det är Swisseye (HTS Safety) som sponsrar laget med dem!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0