Årets vandring på Österlen!

Flera år i rad har vi vandrat på Österlen med mammas väninna sen himla massa år tillbaka, och hennes familj. Denna familj känns som släkt, vi har alltid umgåtts. Vi har rest en hel del ihop och brukar fira lilljulafton, nationaldag och lite sånt ihop. Himla trevligt. Flera gånger när vi var mindre var vi nere på Österlen ihop, t.ex. Baskemölla och Kivik. Nu brukar vi vandra ihop, och varje år har vi blivit fler och fler som kan och vill följa med. I år var vi 11 pers! Alla "barn" följde med, och nu har det börjat komma lite respektive också. Himla roligt när vi kan få ihop hela gänget och dra ut på äventyr!
 
Vi brukar alltid gå längs kusten, men förra året höll vi på att blåsa bort så i år var planen att utforska inlandet. Vi gick en runda vid Christinehofs ekopark och avslutade med god ekologisk soppa på Christinehods slott.
 
Kvällen innan blev det såklart middag ute, som vanligt. Fast vi bytte restaurang och provade Aportekarns Trädgård. Himla goda lyxiga pizzor och god öl. Nån sorts spännande ljus-synth-bar på innergården (i samband med att det var Österlen Lyser). Som vanligt bodde vi på Aurora Bed & Breakfast. God frukost, och kan köpa till mackor och kaffe att ta med på vandringen. Och de har ett hundrum, för självklart är Emi med på våra äventyr! =)
 
Efter vandringen hade brorsan hittat mammas regnponcho, och hans Kajsa fick också plats och det såg väldigt roligt ut med fyra ben som stack ut!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0