Pärldag i Linköping

Få har väl missat att Ung cancer säljer armband som det står "Fuck Cancer" på. Pengarna går till deras verksamhet, som handlar om att stötta unga med cancer och deras anhöriga på olika sätt. De är också mycket ute och föreläser om cancer på skolor och föreningar. Tyvärr är det ett stort behov av det. Det finns exempelvis undersökningar visar att nästan varannan gymnasieelev tror att cancer kan smitta! (källa)
 
På en pärldag så gör man helt enkelt dessa armband som sedan säljs. Det är några enkla regler; pärlorna får inte vara i ett mönster, det skulle vara x antal pärlor och knutarna skulle göras på ett visst sätt. Vill man göra ett till sig själv får man göra det kortare eller längre men inte ändra nåt annat.
 
Jag och Marcel var på ikanohuset igår, där det finns möjlighet att pärla lördag-tisdag. Kul jag fick med honom på det, utan övertalning egentligen. Det var pilligare än jag trodde och vi skrattade lite åt situationen, att sitta där och leka med pärlor medan alla springer runt och shoppar. Men sen fick vi upp snitsen på det och började vi tramsa lite och ta varandras bokstäver och så. då blev det roligt, och vips hade vi gjort sex var! Nöjde oss med det, det kändes helt okej när det faktiskt blev kö till sittplatserna!
 
 

Kommentarer
Postat av: Susanna Maria J

<3

2014-10-27 @ 17:15:41
URL: http://oslofru.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0