Where's the music?

I år har det kommit ännu en musikfestival till Norrköping. Denna gång en festival på pågår tre kvällar som fyller industrilandskapet med musik, ljus och folk. Konserterna är bara 30-60 min och är samtidigt på ca 10 scener samtidigt. Så en himla massa musik att välja på. Många lokala och/eller mindre band, men även några stora.
 
Jag gick bara i lördags, hade dagspass. Men hann ändå höra nio olika artister! Manfredd Kidd (indi-pop-nåt), Machinista (electro-synth-typ), Olöf Arnalds (isländsk skönsång med vacker gitarr), Far och son (hip hop), Jonathan Johansson (nån sorts singer-songwriter), Hoffmaestro (en energisk blanding på alla musikstilar), kort sväng på dansk elctro-nåt, Movits! (äppelknyckarjazz). Så väldigt blandade musikstilar. Nästan lika blandade stilar var det på lokalerna vi besökte, kul att få se lite olika konsertställen i Norrpan. Bäst är ju helt klart Värmekyrkan, coolt med de superhöga fönstren och den ruffa miljön! (se bild längre ner)
 
Bland musiken var Movits! Var utan tvekan mina favoriter! Woooo vilken härlig musik och härlig energi!
 
Himla kul att driva runt i Norrköping med ett gäng vänner och träffa på folk här och där som man känner. Norrköping känns mer och mer hemma. =)
 
Where's the music? Överallt!
 
Jonathan Johansson i Värmekyrkan.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0