Två veckor i Kuggeboda!

VI åkte ner innan midsommar och sen hem två veckor senare, lagom till Patrik gick på semester. Men jag, Albin och Emi levde semesterlivet i Kuggeboda. Så himla lyxigt.
 
Första veckan var det i jättefint väder, och då satt vi mest och chillade i skuggan på verandan. Många kossor i år och första veckan i hagarna kring oss. Och inte de slöa mjökkorna som förr, utan numera pigga glada köttdjur; kossor, kalvar och tjuren Putte. Vilka gärna upptäcker trädgårdar...
 
Andra veckan lite svalare, och korna i andra hagar så vi tog många längre promenader i kohagen (tänk vad bra att vi hittat och gillar sjalvärlden, annars hade promenaderna i Kuggeboda blivit enformiga! Andra veckan var också Tamara och Fran där (min barndomskompis och hennes man som bor i Schweitz men har grannstugan i Kuggeboda). Jättekul! Det kändes som förr, vi sprang fram och tillbaka och umgicks spontant. Badade, gick över med jordgubbar, grillade ihop, promenerade bort till Torkö och fikade på nya stället "Majas klostercafé", osv.
 
Sen har vi såklart tagit utflykter till Karlskorna, så Albin ska få hänga lite med sin mormor, bland annat. Smaka lite på hennes näsa gjorde han med. Han gör gärna det numera. Klämmer lite på näsor, öron och munnar. Smakar lite på öron. Smakar lite på allt han hittar. Spännande helt klart!
 
Redan första dagen vi kom dit så upptäckte han en ny färdighet. Han låg i sängen och upptäckte han kunde rulla inte bara över från mage till rygg eller tvärtom, utan att fortsätta rulla som ett sätt att förflytta sig. Detta överade han flitigt vid första bästa tillfälle och kom även på att man kunde dra med sig underlaget han låg på, vilket innebär att numera om man lägger honom på en filt och vänder sig bort några sekunder hittar man en glad Albin-wrap när man vänder sig om. Sista dagen i Kuggeboda gjorde Albin även gungpremiär, i en gunga han fick av sin mormor på dopet. Sista dagen hade vi också finbesök från Öland! Maria, Olle och Arvid 3 månader hängde hos oss hela dagen. Då var det en fantastisk sommardag och vi försökte hitta nåt sätt att förankra ett solskyddstält på bryggan (så det inte skulle blåsa iväg med våra bebisar)..!
 
 

 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Gunilla Fagerström

Vilken härlig bildsvit och rapport ! Gillar ordet Albinwrap !!!

2016-07-19 @ 16:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0