En juldag i Åhus, Albin 11 månader och går!

Vilken härlig slappardag idag. Juldag med lugn morgon - varken vågor som slår eler folk ute! Brunch med Fredrik och grannarna. Patrik som leker med nya bilen (vem var den till egentligen!?). Gunga! Promenad med farmor. Massa lek med nya leksaker. Mys.
 
 
....och Albins första steg som fångades på film!! på 11-månadersdagen! Han har gått enstaka steg mellan olika saker och liksom slängt sig mot målet. Idag gick han många steg (kanske 8?) och stod stilla och funderade lite innan och mitt i. Coolt! Stora killen!
 
Farmor Camilla

God jul hälsar Albin!

Första julen! Albin har hållt full fart och lekt med allt och alla!
 
Lilljulafton hos mormor (min mamma) med familj och vänner:
 
Julafton i Åhus hos farmor och farfar (Patriks föräldrar) med släkt:
 
 

Grattis vår fina 10-åring.

Grattis på födelsedagen älskade älskade vovve! <3
 
 
Hon blev firad ordentligt härom helgen med några av sina favoriter på besök (mamma, Rebecca, Karolina, Sandra & Pontus). Vi var ute och lekte och spårade. Sen blev det mys och hundtårta. Tänk att denna tjej snart har varit med mig i 10 fantastiska år. Tänk vilken fantastisk vovve det blev av denna galna blandning på raser!
 
 
 
 

Testar det här med snö!

Provade det här med att ta på Albin overall och låta honom spana in snön. Gick bort till den lilla lekplatsen 100 meter bort och satte ner honom. Såg lite förvånad ut, kröp en stund och tyckte det var kul. Tittade på Patrik och skrattade och tittade sen noga ner i snön. Men bäst var såkalrt att få gunga efter! Gillar det där med gungan helt klart!
 
 
 
 

Glad tredje advent!

Denna glada grabb, som nu är 10,5 månader, hälsar glad advent!
 
Det är full fart. Han kryper jättefort, står utan stöd utan problem, ställer och sätter sig utan stöd, har de senaste dagarna gått 3 steg (!!) själv då och då. Han har en tand nere och en liten uppe samt två nya uppe påväg. Han hittar på massa bus; bankar i allt han hittar, öppnar och stänger lådor, lyfter ut kastrullock, pillar på sladdar, smakar på allt. Tycker om att busa med oss, kiknar av skratt när man jagar honom eller nåt annat han är på humör för. Han pekar åt det hållet han vill gå när han är i famnen. Han älskar att utforska och spana. Han låtsasnyser, som pappa gör för att få honom skratta, nu gör han det själv genom att nicka och säga "aboo" om och om igen. Sen skakar han på huvudet och skrattar. Han vill INTE ligga på skötbordet och vill inte ta på sig byxor. Men han älskar att bada och plaska och leka i badrummet med allt som finns där (shampoflaskor, tvättmaskin, pottan, osv). Han ogillar verkligen bilen forfarande och vagnen ibland. Han gillar väldigt mycket att sitta på ryggen i sjalen och spana över min axel på allt jag gör. Han sitter ibland stilla. Ytterst sällan. Typ när han är nyvaken...och det är himla mysigt. Goaste goaste goaste Albin. <3
 
Här är bilder från mitt försök att ta lite juliga bilder. Att göra klassiska sitta på ett fårskinn funkar inte, så det fick bli med lite action (som han verkar gilla):
 

 
 
 
 
 
 

RSS 2.0