Mobilbilder

Har ominstallerat hela min mobil, gjorde backup på den innan och fick in bilderna i datorn. Här kommer ett smakprov.


Mycket hundbilder:


Emi och Benny badar i Oktober i Västra mark, Emi hittat skön sovställning i dörren, Emi vilar på sofflocket när vi flyttar, Emi gillar att sova över hela Martins knä, Alice hemma och Maria och Crille, besök hos den stora suggan i wämöparken...

Bilder man tar under hundpromenader:


Morgonbild, eftermiddagsbilder, väldigt mycket högvatten!

Hemmikring:

En före detta glad pumpa, vi får en julgran på gården, grannkatten på väg hem till balkongen övanför via min uteplats.

Lite annat:

En för 15 kornor, två för 35 kronor. Willys har alltid bra erbjudanden!


En sån här vill jag ha!!


Dessa fick jag. Vackra blommor blir man glad av!

Nu har jag julpyntat pch bloggat klart. Ska se om jag får nån fart på Patrik och Emi nu så vi kan gå en runda innan thanksgivingmiddagen ikväll. :D

I det fina vädret... (blåst och regn)

Nu har jag gått två timmar i nerförsbacke!

Det känns så med en äkta draghund, sele och baggen runt midjan. Baggen är ett midjebälte med en elastisk rem inuti och specialfäste för koppel. Mycket bra vid löpning, skidåkning osv om man har en hund som drar. =)

Innan promenaden som slutade efter två timmar, varav 20min regn och jag hade ingen jacka, så var vi hemma med massa blöta kläder, selar, koppel och liknande...

Innan promenad i nerförsbacke har jag bakat och föreberett inför i morgon, städat lite, betalat räkningar, facebookat och annat sånt viktigt. :P ..medan hundarna samsades (!!) på mattan. Tur jag bestämde mig för att lägga dit den trots allt! Och busade lite också till och med. Båda leker på samma sätt, slåss med tassarna och så. :)

En trevlig bieffekt av att ha Mharia här ikväll var ju att jag fick träffa Euan. Tänk. Alla gamla klasskompisar reser på olika och håll och en del undrar man om man nånsin ska få träffa igen. Sen helt plötsligt kommer de tillbaka och hälsar på flera gånger!

Första steget till cykelvasan!

Senaste tiden har vi varit mycket i cykelaffären. Det har hittills resulterat i en service av min tantcykel och en sprillans ny cykel till Patrik...

En scott... fin va?


Och min "fincykel" har fått komma ut och rastas med.


Tog premiärturen förra lördagen. Kanonväder. :D

Cykelvasan nästa?


Modellbyggande

Förra fredagen var heldag med mamma och modellbyggande:

Primärkarta med identifierade höjdkurvor.


Modellen har fått en å, höjdkurvor och befintliga byggnader.


Träd och bro på plats. Samt flerbostadshuset provar sin nya placering på kullen medan takvåningen tillverkas.

Fortsättning följer....

Lars Winnerbäck!Tack för en underbar konsert!

Lika bra som alltid!

Fast nästa gång bler det ståplats, det har jag haft de andra tre gångerna jag har sett honom och det är definitivt mycket roligare!

CykelsmartDet finns bloggar för allt!

Här publiceras massa fakta, tips, humor och länkar...
http://www.cykelsmart.se/

Till exempel bilder från boken "Crap Cycle Lanes"

Kanske inte så lyckat.

Idag ska jag hämta min tantcykel som har varit på service (växlar osv) och Patrik ska hämta sin nya mountainmike. I helgen åker min ner från vinden också och yey skogarna here we come!

Vackert ute idag!

Såhär års hör man folk som säger att det är så grått och tråkigt och mörkt och kallt.... Hur kan man inte tycka att det är vackert!?
Märklig känsla! Tyst, ensamt, stilla, dimma, friskt. Vackert!

...och kallt var det inte! Jag sprang i tunn jacka och 3/4-byxorna, hittade inte mina långa och vädret och skymningen bara skrek "Spring ut och fota mig".

Jag tror för övrigt att jag står för tanternas nya underhållning här på Långö.
Springer jag inte runt i kortbyxor i november med kameran i högsta hugg (=intervallträning), så studsar jag runt och hunden i kapp på gården på lunchen, eller så cyklar jag upp och ner för alla trottoarkanter jag hittar (enda sättet att få min cykel att växla).

Men man får väl bjuda lite på sig själv!


Nya lägenheten!


Vackert ljus i vardagsrummet och på uteplatsen.Stort härligt kök, med diskmaskin och golvvärme!Bor i ett trevligt område med trevliga pensionärer och små söta lurviga hundar... Lugnt och fint och nära till grönt. Vi stortrivs!!

Halloween

Pappa visar hur man gör riktig pumpapaj!Boken "New Cook Book" är frå 40-talet nångång och mycket älskad och sliten.
Den skrevs visst för nya hemmafruar som förväntades kunna laga mat, men som faktiskt inte kunde nåt. Bra för män med andra ord?

Där finns bland annat en ordlista på slutet där man förklarar "to cool", dvs att kyla, som att man tar av från värme och placerar i rumstemperatyr.

Sen hade vi pumpkin-carving-party hemma i min nya lägenhet, samma dag som jag flyttade in möbler. Köket flyttade jag dagen innan. Det var precis att vi fick hit det nödvädniga.

Från vänster: Mammas och Rolfs ARGA pumpa, min och Patriks mystiska, och sen Karolina och hennes mammas glada pumpa. =)

Corda

Corda
Nu har jag träffat Corda. Guuuud vad söt hon är. =)

Jag har inte glömt er!

Här händer så mycket så jag vet inte var jag ska börja eller sluta eller göra.

Jag jobbar, pluggar, dansar och sen försöker jag träffa min Patrik och lite vänner emellanåt och sen var det ju det här med flytten. Jag har flyttat det mesta. Har nog en bil eller två med saker kvar, samt städning. Blä!

Men har hittat en lucka i mitt schema, så tisdag em/kväll, då kör vi! :D

Och jag lägger alltid upp bilder när jag bloggar....men nu liggar alla mina bilder kvar på kameran sen ett virus krashade min dator. Jag är jätteglad över att ha dator och internet hemma, men vågar inte lägga in några av mina gamla filer nu (jag hade allt på backup på en bärbar hårddisk), då viruet verkar ligga i alla filerna. Min kusin ska titta på det först.

Hemtentan är inne nu, så då kan jag klara mig utan datorn....sen ska ni få se massa bilder. :D

Kram på er. =)

RSS 2.0