Vi har köpt lägenhet!

Bara några kvarter från där vi bor nu. Samma lägenhet som jag kollade på när jag fick jobbet i Norrköping, men då såldes den innan visning! Nu bor våra vänner i huset och sa att lägenheten skulle säljas. Vi lyckades få till privat visning och köpte den innan hemnet och budgivning. Inflyttning 23 september!
 
Bilderna är från när den såldes för 2,5 år sen. Fondväggarna är inte kvar, i övrigt lik. Fint va? =)
 
 
 
 
 
 

Arbetsdagar i Kuggeboda

Kristi himmel och dagen efter så var vi i Kuggeboda och jobbade en massa ute! Vi hyrde in min gamla vän Jokke som numera driver Jokkes gårdstjänst. Så Jokke körde motorsåg och röjsåg, Adrian körde trimmer, Patrik klippte gräset, jag och Lars släpade undan allt sly. Mamma fixade mat och fika och passade Albin. Fast på morgona medan vi gick runt för förberedde hängde han på och spanade i läget från min rygg!
 
Det var riktigt härligt väder, lågvatten och vindstilla (!!). Vi tog flera små pauser och grillade god lunch och så vidare. Riktigt härligt häng helt enkelt.
 
Fotograf: Adrian
 
Mina bilder:

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Stor röjning i Kuggeboda

Vi har röjt en massa i Kuggeboda nu i Kristi himmel, och nu syns den finns stenmuren! 

Hösten 2013 och igår :


Racer-premiär!!!

Äntligen på cykeln igen!
 
Sist jag cyklade racer var i september, typ halvtid i graviditeten. Nu är Albin 3 månader och några dagar. Tog mig en liten sväng medan Patrik var ute och gick med Emi och gjorde utomhuspremiär med Albin i bärselen (vilken karl jag har!!). Var ute 45 min (strax över 2 mil), vågade inte längre såhär mitt på dagen när Albin vill amma rätt ofta.
 
Verkligen underbart att cykla igen! Vinden, solen, dofterna, farten, friheten...! Massa fina cykelminnen! Lycka!
 
 

Mormor på besök och första vändningen!

I veckan hade vi mamma/mormor på besök några dagar. Mitt i veckan! Så himla kul och lyxigt. Hon var med på allt möjligt (träning i Vrinneviskogen, matlag, osv). Vi gick också ut och firade mammas nya jobb på Meze, Madde följde med och hade en mycket underhållande dialog med Albin över bordet. Mamma ska börja på Boverket 1 juni, efter 20 år med eget arkitektkontor. Så himla coolt att bli hedhuntad dit och våga satsa!
 
När mamma skulle åka och höll på och packa passade Albin på att vända sig för fösta gången från mage till rygg framför ögonen på oss! Först på ena hållet och sen på andra fast då fastnade han på sidan. Och himla nöjd såg han ut. Han har dock inte gjort det sen dess, kanske väntar han på mormor?
 
 

RSS 2.0