Hejhej!

 
 

En bra lördag hemma.

Härlig dag med fint besök. Rebecca och Johan är här i helgen. Mys och bus och trams och en Albin med mycket spring i benen, som är svår att fånga på bild (har massa bilder idag med suddig bild på Albins rygg). Och en Emi som får göra tricks, fått fint ben (att gömma i trädgården?) och massa massa kel. Fram till lunch var det riktig sommarvärme dessutom och jag och Albin joinade pridetåget medan de andra letade lunchställe!
 
 
 
 
 
 

Plötsligt på dejt?

Plötsligt och spontant råkar vi vara på väg hem från pappalunch respektive jobb samtidigt. Och Albin sov. Och solen sken. Och Arbis uteservering har öppnat. Många sammanträffanden! Så vi tog en förrätt. Typ själva. Båda sitter, ingen springer runt. WOW!
 
Den här mannen är så himla himla bra. Och han är min! <3
 

Gräsklippningspremiär

Förut var vi alltid iväg på helgerna. Men det här med att vilja bara vara hemikring, att inte ha planer, att bara få fixa och dona och spontanhänga i trädgården och med vänner. Det är så härligt. Denna helg blev det lite plantering, gräskllippning, lunchgrillning, och sådär. Och kul med Oscars och Sofias växthus är färdigbyggt! Kul att få hjälpa till på ett hörn då och då och följa hur det växer fram. Vi blev även bjudna på inbjudningsskål och plantering av första växten!
 
 
 

RSS 2.0