Återhämtning

Dags att skriva lite! Det har varit massa massa caddande och skolarbete i helgen. För lite träning och för lite musik. Får ändra på det idag!

Passade Aragon i lördags. Två stora studsvovvar istället för en! Kaos första hundra metrarna på promenaden innan man får ihop det där med koppel och hundar och allt. Båda går fint i koppel sen, men Aragon går bättre att ha lös än Emi, så det är skönt. Fast Emi är lugnare inne, Aragon flyger upp och vill ut så fort man reser på sig. Finns ingen ände på hans energi!!

Söndag kväll var jag hos pappa och firade brorsan. När jag kom dit var hallen full av stora skor. Det är alltid spännande att se hur många pojkar där är. Oftast bara pappa och en bonusbror hemma. Nu var där en äkta bror och tre bonusbröder. Massa folk till middagen, just like back in the old days... och pappas skämt som alla hört förut, som han fortfarande tycker är jättekul! okej, det är rätt roliga skämt fram till tionde gången man hör dem i alla fall! ...och grabbarna som retas med varandra hela tiden. och pizza var dagens önskemål! Fast ja, det blev nog mer ost och skinka med lite tomat och deg under nånstans... efter maten blev det bus med vovven i trädgården, och som verkligen inte ville gå in när det var dags för glasstårtan.



Pappas trädgård var full med massa olika små blommor här och där, i mossan, på grusgången, i sprickorna i berget. Den trägården sköter sig själv, säger han. Emi älskar att vara där i alla fall. Hon har en avsågad gren hon alltid leker med där, vill aldrig följa med in. Hon håller noga koll på den där pinnen, även när hon rullar sig! Till sist följde hon med in och gosade lite med brorsan.



Igår bara försvann in i en dimma av ord...arkitektur, semiotik, språk, konst, syntetiska metoder, kubism, picasso, skapandet, kungliga trädgårdar och god knows what.. Skulle skriva nån form av refklektion på ett häfte med blandade texter och artiklar vi fått ut.

Inlämningen var vid 18, sen danskurs direkt efter. Haha. Helt vilse i huvudet, fötterna hängde med så länge det var turar jag kunde, sen skulle vi gå igenom lite nytt, och det gick väl sådär... :P

Sen träffade jag en gymnasiekompis på willys efter dansen,alltid lika skoj att träffa honom. Full av knasiga idéer, kom hem alldeles full i skratt ju!

Träning:
Samlade kraft och bar upp de där vinterdäcken till slut,  till vinden på fjärde våningen utan hiss. Puh. Träningsplaner? Springa ikväll, gymma i morgon, hoppas jag.

Musik:
Njutit av gitarrmusik live i söndags! Planerar att spela nu efter jag hängt tvätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0