Idag är det engelska som gäller!



Emi ska inte vara med på Inga Lills stora fest i morgon, men idag fick hon vara med. Vi sjöng för pappa som fyllt år i veckan, åt tårta, satte upp partytältet, och Emi busade med Ingrid. Hon visade sina leksaker för "dooogie" och kastade kottar till henne "there you go", sen hade de en lek där först Ingrid sprang iväg med Emis pinne, och Emi travade efter, sen bytte de. De höll verkligen på så jättelänge. :P



"How many men is needed to raise a tent..?"

Framåt kvällen lyssnade vi på gitarrspel av pappa och hans barndomsvän Bob (som spelar på bilden ovan), och jag pratade en massa med Marcia, (Farbrors fru, de bor i las Vegas). Marcia har varit flygvärdinna i första klass, stationerad in washington DC. Har servat hur mycket kändisar som helst, berättade om allt knasigt de gjort och sagt. :P Kanske vore nåt för alla kändistokiga? Hon berättade också lite om mina kusiner. Allison, tex,  pluggar två dagar i veckan, annars jobbar hon som bartender och tjänar ca. 200 dollar varje kväll, bara i dricks. Hon jobbar på en bar/casino som har höga insatser, all dricka är gratis om man spelar och de som vinner dricksar mycket. Man kanske skulle ha ett sånt extrajobb?

"En mycket utvecklingbar idé"
sa Den Strikta läraren i skolan på handledningen i morse. Ska jag tolka det som att det är mycket bra idé eller en idé som man behöver utveckla mycket för att den ska bli bra? Vi pratade om amfieteatrar, teaterlek, färger, material, former, riktningar, synlighet osv... Kändes bra ändå, men samtidigt inser jag att det är mycket kvar att ta ställning till och det är långt kvar till en presentation.

Träning:
Gymma 45 min. Rygg, ben, core. Henrietta var med! Kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0