Multi-event

Och det har nu blivit ett nytt koncept; Multi-event! Jag och Victor var sugna på att dansa och träffa våra vänner och göra allt på en och samma gång, och jag råkade döpa det till multi-event. Men ack vad bra det funkade! Tror det är en ny favorit faktiskt.

Samning vid 16 på Långö för volleyboll. Vi blev 10 pers som spelade på väldigt lagom nivå med snäll boll och snälla regler. Kanonkul! 3 som fotade/passade hund/hejade.

Beställde indisk mat och vissa av oss gick/åkte och Anna, Victor och Johannes simmade till festlägenheten hos oss på pantarholmen. Bra med beställa mat, slipper planera för och diska efter! I like it.

Ommöblering, hämtande av musikanläggning och det blev massa dans. Sen helgalna jättekul lekar med Susanna som lekledare! oj oj oj vad vi skrattade! Vi vek oss dubbelt och tårarna rann, så kul var det! Kan inte minnas när jag senast skrattade såhär mycket!! Sen välbehövd paus för efterätt och ennan det blev mer dans. Sen var vi helt slut efter en aktiv dag och det blev bastu med sång och soffhäng...och då kom Martin som just slutat jobbat. Pigg och glad och uppklädd!

Dagen efter blev det brunch hos oss för intresserade, och Victor och Emi väntade tålmodigt på balkongen..

Så underbart jättekul att träffa folk igen, och inte vilka som helst, massa fina fina vänner! Love you all!





I got the last to pictures from Susanna - thanks!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0