Karlskrona December Swing

Denna helgen var det Karlskrona December Swing, helgworkshop/dansläger med lindy hop. Massa massa dans blev det, nästan 16 timmar! Kurser dagtid och livemusik och social dans på fredag och lördag kväll till The Mellow Tones respektive Th Castell Collection.
 
Det har blivit massa skratt, massa umgås med trevliga människor från Karlskrona, Malmö, Linköping, Kalmar...  Världens snällaste Patrik som passade Emi och skötte markservicen där hemma, så vi kunde dansa en massa. Sen kom han in och hängde med och åt och tittade och lite så. Mycket trevligt. Jenny sov på soffan hos oss och ett härligt Malmögäng bodde i vår gästlägenhet. Så det blev mycket umgänge och god mat och skratt och bastu med sånt och annat kul när det inte var dans.
 
Lördagkvällen var sååå himla kul, det var längesen jag hade så många så roliga danser! Bra band och bra dansare och härlig stämning och gott humör gjorde att flera av kvällens danser blev sådär riktigt bra. Såna som man kan leva på länge. Sen lyckades jag komma trea på kvällens tävling, tillsammans med Pontus.
 
På lördagkvällen var det också Jack&Jill-tävling. Då är det först uttagning där man bedöms individuellt och sen i finalen paras man ihop random och bedöms som par (energi, glädje, samspel, musikanpassning, osv). Uttagningen kändes ganska bra tycker jag. Inget särskilt tempo eller spex eller så, bara kul dans helt enkelt. Men i finalen var det sex par som körde själva på dansgolvet ett par i taget! Det var kul, men dansen fick inte riktigt den där härliga känslan när man verkligen "känner" musiken och samspelet. Det var nog lite för högt tempo för att jag skulle våga ta ut svängarna och jag var nog lite för taggad/nervös, och det blev väl sådär. Men det var kul som sagt och vi kom trots allt på tredje plats! Men de ovan oss kändes överlägsna! Grymnt kul att se dem dansa, båda paren! Massa grattis till Tony och Mathilda som kom tvåa och Magnus och Jenny som vann!
 
Det blev väldigt lite fotat denna helg, bara några enstaka bilder här och där. Det blev bland annat en serie bilder på Jocke som blev barnvakt en stund när Anna skulle göra något. Han skiner alltid upp när han hittar någon bebis att gulla med. På båda danskvällarna var det flera barn med och dansade, fick någon bild på Gunilla och en av tvillingarna. Någon bild på The Castell Collection. Glad Anna och glad Jenny redo för ännu en lektion. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0