infomöte, fikus, pumpa, gym och trött hund

...det var visst det som behövdes. =)
 
 
 
Måndag och tisdag var inte bra. Kände mig bara trött trots att jag sovit massa och som en dålig Emi-matte som inte hann göra något kul med den stackars lilla vovven och dålig planarkitekt som inte kan hålla ihop trådarna och dålig flickvän som inte bara flyttar till en annan stad utan inte har tid att prata i telefon heller och dum mot kroppen med för dålig mat och lite träning. Blä.
 
MEN mötet i tisdags gick bra. Ett infomöte på ett bostadsrättsförening som ligger vid en detaljplan jag jobbar med. 78 pers kom (från en bostadsrättsförening med 85 lgh, hur många föreningar har ett sånt deltagande!?) Jag och de två kollegorna jag dragit med mig var beredda på det värsta. Men det var ju ingen fara, faktiskt. Fast nervöst att prata typ 45 min för/med så många.. Fick bra synpunkter med oss iaf och det kändes bra. Sen sent på kvällen var jag så taggad och uppe i varv från mötet och jag fick ett ryck och tvättade racern ordentligt och mekade lite med tantcykeln. Skönt att få dem fina. 
 
Och idag har jag köpt en fin pumpa och en fikus på lunchen och blir alldeles glad av dem. Gillar pumpor, det är mysiga barndomsminnen för mig. När vi bodde i Nättraby och samlades med andra halvamerikanska familjer i trakten och firade Halloween, långt innan det konceptet kom till Sverige. Och papporna tävlade om vem som kunde odla största pumpan. Nu ska den stå och se fin ut så kanske den får ett ansikte en vacker dag.
 
Annars har vi haft seminarium/diskussioner om Mobility Management (trafikplanering för att få in gång/cykel/buss, typ) generellt och sen i Vallastaden/LinköpingsBo2016. Mycket kändes som repetition men diskussionerna tror jag är väldigt givande när det gäller att skapa gemensamma mål och jobba åt samma håll! Lite skönt också att inte vara i kommunhuset och inte kunna jobba med allt det andra!
 
På kvällen har jag varit på hundsim med Emi. Provade att gå halva och cykla halva vägen med henne. Klart det tar en god stund, men jag vill ju hellre cykla/gå än köra om det går. Simningen var mycket roligare än förra gången tyckte hon och nu är nu sådär härligt slut och glad och nöjd som jag önskar hon kunde få vara varje dag. Jag passade på att sticka till gymmet en sväng innan stängning och hann inom hemköp på vägen hem för att köpa mjölk och lunch till i morgon. Sånt flyt jag haft ikväll, nu börjar det bli ordning och reda. =) NU är jag back on track!
 
Och på fredag kommer älsklingen och helgen efter är det tjejhelg med de bästaste kompisarna av alla, Maria och Ida. Ska bli så kul, har verkligen två toppenhelger att se fram emot!
 
 
Jag köpte den pyttelilla fikusen till vänster för ett presentkort jag fick av Maria. Stod på skylten under: "obs växer långsamt". Så ja, jag lär väl ha den resten av livet och undra när den ska växa sig så stor och fin som den i mitten. Men då kan jag bli glad och tänka på Maria och mitt liv som nyinflyttad i Linköping och allt. =)
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0