Vid Röda Stan ska vi bo!

Nu har vi fått tag på en lägenhet i Norrköping! Äntligen! Efter många timmars surfande/mailande/ringande och många visningar (hur svårt ska det vara egentligen!?) så har vi fått ja på en lägenhet som vi var intresserade av. Och inte vilken som helst, utan min favorit i listan! Ni ska bara veta vilka tråkiga lägenheter det finns... Jämfört med flera vi tittat på är detta ett drömboende! =)
 
Den ligger i Beckershos precis i gränsen till Röda Stan. Röda Stan är ett trevligt område med faluröda egnahemsvillor från 1917-1918. (http://rödastan.se/). Lägenheten är en stor trea på 91 kvm, med fin ekparkett i nästan alla rum. Det är en gavellägenhet på andra våningen (av tre) i ett litet flerbostadshus med bara sex lägenheter. I den är det lite högre i tak än standard och den känns ljus och fin. Köket och badrummet är inte de nyaste, men de är helt okej och vi får plats. Plats finns även i de två stora sovrummen, varav ett säkert kommer bli ett hobby-arbets-gästrum. Det känns som en bra planlösning som rymmer en enkel vardag och plats för besökande nära och kära. Balkongen är i sydost och har mysig utsikt över villorna i Röda stan.
 
Från vår nya bostad är det strax över två kilometer till jobbet och centrum, och något närmre till tågstationen. 250 meter till närmsta spårvagnshållplats, om man vill åka in till stan (eller vidare). I området verkar det vara väldigt lugnt, med väldigt lite trafik och stök. Det är ca en kilometer till Himmelstalund, med motionsspår och stora öppna ytor för rastning av såväl människor som hundar. Ungefär lika långt, fast åt andra hållet, ligger en gör-det-själv-hall (bilvård), så då vet vi var vi hittar Patrik! Det blir bra det här, det känner jag alldeles säkert!
 
1 december får vi nyckeln. =)
 
I brist på bilder, och i ett försöka att visa att det är en lugn och mysig gata, så får ni en bild från www.hitta.se/karta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0