Team Rynkeby - Dag 2, Rotenburg an der Wümme - Melle (176 km)

Sommar, sommar, sommar!

 

Idag var det riktigt varmt.  Nästan för vamt för min smak, men ändå okej. Man får tänka på att dricka mycket och smörja sig med solkräm ofta.  

 

Cyklingen gick fint, vi hittade ett lagom snitt-tempo, det var mycket fina vägar och miljöer. Mycket kossor och ladugårdar och småbyar. Vi hade nån felkörning i nån by, som gjorde att vi körde nåt extra varv där. Men det var bara 3 km extra, fint väder och fin by, så vi skrattade bara gott åt vad de måste ha tänkte när vi var i samma korsning för tredje gången.

 

På slutet av dagen så överaskade vår klungansvarig oss med en utmaning. Vi delades in i tre klungor och vi fick varsin karta. GPS:erna täcktes över och vi fick inte ta närmsta vägen till hotellet. Det var spännande! Vackort och backigt. Och i det gänget som jag hamnade vi i så trampade vi på som sjutton. De som var starka uppför puttade lite på de som inte var det, så vi ändå kunde köra ihop. Himla kul!

 

Kvällen avslutades på ett riktigt trevligt hotell i Kalkar, med god mat och kvällsmöte  och häng utomhus i den sköna sommarkvällen.


 

Wicke, vår äldsta lagmedlem, rolig och glad med också ofta rätt gnällig, dansant och väldigt erfaren cyklist. Johnny är en skön kille som är envis som jag vet inte vad, fryser även om han har 25 lager på sig (dock inte denna dag). Ingwald är en stabil cyklist och alltid på gott humör! Matte är smart, glad och omtänksam med en härlig glimt i ögat.
 
Angelique är lagets absoluta stjärna, detta året är tredje året hon kör och hon har lagt ner sjukt mycket tid och energi på vårt sponsorarbete. Hon är dessutom en väldigt stark cyklist, man får hålla koll så hon inte drar iväg! =) Micke, min fina vän som bor i Linköping, halkade in sent i laget för att köra lastbil. Men han har mest varit backup som lastbilschaffis, och har istället cyklat när det funnits nån cykel ledig och mekat när det behövts samt hjälpt serviceteamet en massa. Glad, omtänksam och uppmärksam, men absolut ordning och reda när det behövs.
 
Tom, ja vad ska man säga. Alltid stark och stabil på cykeln. Lite för stark kanske? Alltid med ett skämt eller nåt kul på gång! Johanna, världes bästa rummis och samåkningskompis, ja herregud vad det är roligt att umgås med henne! Även när hennes nacke plågar henne som mest och hon varken kan cykla eller vända på huvudet som kommer hon med sitt härliga sätt att se på världen och lyfter stämingen! Härliga och glada Annika och Åsa från vårt serviceteam!
 
Ordning och reda, såväl i leden som i mekbilen! (Vi har varsin låda med saker vi behöver under dagen, t.ex. olja, energibars, slangar, bromsbelägg, solkräm, skavsårsplåster, torra strumpor, eller vad man nu känner för.) (mobilbilder)
 
Lyxig kväll på hotellet!
 
 
 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0