Marias möhippa!

I helgen hade vi Marias möhippa! Det var så himla kul!
 
Maria är så glad, vacker, entusiastisk, tacksam och bara så himla härlig. Liksom många av hennes andra vänner, som det var så roligt att få träffa efter att mest hört om dem i många år!
 
Såhär blev dagen. Anna kidnappade henne på Öland på lördag morgon och bjöd på frukost på tåget på väg till Linköping. Hemma hos Stina väntade hela gänget. Gänget klädda i svart med blå band nånstans, och Maria blev om möjligt mer blåklädd än vanligt. Blå tyllkjol och liten slöja på det såklart. Vi hade en presentlek där Maria skulle gissa vem den var i från och varför. Hon klarade det galant, satte flera av oss redan på hur paketet var inslaget, och hon bjöd på roliga historier och minnen från förr.
 
Sen var vi i Trädgårdsföreningen där hon fick göra en yogautmaning och samla poäng genom att göra olika yogaposer inför den hårda juryn. Och tävla mot oss, som dock hade lite snällare regler. =) Sen bar det av till balettlektion, som vi alla var med på. Kul och klurigt, men jättetrevlig duktig ung tjej som instruerade. Baletten blev ett kul samtalsämne, och några kul hopp återkom under kvällen och dagen efter!
 
Sen blev det eftermiddag, kväll, natt, förmiddag ute vid Idingstad Säteri. De har ett jättefint hus med 17 bäddar, kök, terass och badtunna som vi hyrt. Det ligger himla vackert i ett öppet landskap där man kan skymta Roxen en bit bort. Det var fika, badtunnebad, god mat, rolig frågelek (där Maria fick svara på frågor om henne och Olle och deras relation, där Olle gett facit, imponerande vad lika de svarade!), kaffe och mys... Men sen plötsligt tog festen en tvärvänding och blev shots och dans till in på småtimmarna! Kul! Några timmar snare tog vi en lång lyxig frukost innan det var dags för alla att bege sig hemåt till alla möjliga ställen. Väldigt utspritt gäng var vi helt klart (bland annat kom Aida från Zürich) och det ska bli kul att få träffa alla igen på bröllopet på Öland om 2½ veckor!
 
Yoga i trädgårdsföreningen!
 
Det ser helt klart bättre ut när Maria yogar, men det är roligare att göra saker ihop!
 
Balett! Det var mycket fokus men också mycket skratt!
 
Balettsprång även i Idingstad! Underbara fantastiska Maria!
 
 
 
...och så några blandade mobilbilder!
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Ååå vännen, så fint skrivet! Och vilken helg ni har ordnat - verkligen fantastisk!

Tack tack tack bästa Karla! :D
Puss & kram från Oslo

Svar: <3
Karla

2015-04-29 @ 08:02:26
URL: http://https://oyogan.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0