God jul!

Julfirande blev först julmiddag till lunch på Bergåsa hos pappa och Ingalill. Där är det jul i varendaste milimeter av huset, med rött och guld och glitter och saker som lyser/blinkar/spelar julmusik. Och pappas gran är som vanligt riktigt mäktig; en stor tät kungsgran med färgade lampor på amerikanskt retrovis, och massa glitter! Nytt får i år var tåget som gick på räls runt granen och tutade och spelade julsånger! Det blev också julmiddag efter alla konstens regler. Sen Kalle och klappar och ris a la malta.
 
Sen drog jag, Patrik, Emi, Adi och Kajsa in till mamma och Lars. Hos mamma är julen det man känner för att det ska vara. I år blev det minimalistisk och stilren pyntning och en liten söt gran klädd i i guld och rött. I år pratade vi halvt om halvt på skoj att det vore gott med nåt annat, typ grekisk mat. Och grekisk middag blev det faktiskt. Mamma och Lars hade lagat en fantastiskt god middag med mycket grönt och fräscht. Och gott alkoholfritt vitt vin! Det satt fint! Sen blev det klappar med rim och många skratt.
 
Men sen var det tröttaste gänget. Vet inte vad vi gjort, men allihop säckade ihop på nåt sätt. Jag skönk ner i hörnet på mammas soffa och hade varit kvar där än om inget hjälpt mig upp. Känner mig som en valross. Gravid 35 veckor + julmat = tungt!
 
 
Julmiddag hos pappa och Ingalill.
 
Lovade Julia (kollega + vän) en klassisk gravid-framför-granen-bild! (Vecka 35+0) (Foto: Malin Brindefalk)
 
Julaftonskväll med tema grekisk mat hos mamma och Lars.
 
Trötta herr och fru Hentzel... (Valross? Bjuder på den! =)
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Sååå fina ni är!! :) Och vilken underbar mage du har nu! Kram

2015-12-28 @ 13:33:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0