Vilken söndag! Vilken Mia!

Man kan inte bli annat än glad av att umgås med Mia! Igår var det Mia-häng på allra bästa vis!
 
Hon kom på förmiddagen och vi var ute och sprang långpass ihop. Nästan 17 km fick vi ihop. Det var strålande solsken, så fantastiskt! Många ute och himla vackert, särskilt längs Åbackarna och industrilandskapet. Men kalla envisa motvindar på vissa ställen. Men det var snackpuls (typ 5:50-tempo) och vi han prata om allt möjligt och titta på massa stadsplaneringsprojekt och kilometrarna flöt på fint. Första gången nånsin för mig att springa med dubbar och första passet med vätsktebälte sen typ juli. Jag försöker lägga på 1-2 km i veckan på helgens långpass och det kändes mycket bättre än jag trodde det skulle göra att springa så långt idag. Lite stelt på slutet men annars helt okej. Det känns lovande. Mia pinnar som vanligt på med bra steg! Grymma vi är! Vi springer verkligen bra ihop! Prag 2 maj, here we come!
 
Sen kom vi hem till Tacopaj som Patrik lagat. Fin markservice på det här stället. ;) Sen häng med varsin kaffekopp i solen i soffan ganska länge.
 
Det där me sol är fint. Sen tog vi spårvagnen in till stan och kollade in några få affärer innan vi erkände ännu en gång att det där med shoppa inte är vår grej, så vi gick och fikade istället.
 
Vilken perfekt söndag. Fler såna, tack. <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0