Nyårsmiddag!

Igår hade vi ett helt gäng vänner på besök och vi lagade huvudrätten ihop (förrätten och efterrätten gjorde jag dan innan). Patrik, Håkis och lilla Felix tog ledningen i köket. Vi andra hängde mest och gjorde lite sallad och annat småfix. Nya köket är verkligen grymt att vara många i och hänga och laga mat samtidigt. Lyx.
 
God middag, trevlig kväll, roligt att umgås med detta blandade gäng och himla kul med sällskapsspel. Emi klarade sig bättre än vanligt. Hon hade fått en lugnande tablett och var distraherad av allt som hände. Men det har också varit lugnare i mellandagarna med raketer än vad det brukar vara. Så det är skönt.
 
Felix är verkligen go, bara glad och nyfiken och härlig. La sig och sov lagom till efterrätten och sov sedan stenhårt, trots raketer och allt. Idag har jag och Felix spelat såväl trummor som piano, samt bryggt med brio järnväg. God underhållning här.
 
Tack pappa och Ingalill för att vi får vara husvakter! Vi trivs bra här! Hoppas ni har det fint i USA. Kram!
 
 

Kommentarer
Postat av: Maria

Härligt det ser ut! Patrik passar bra i hatten! :) Laga mat och hålla barn på armen samtidigt... ser bra ut det där ;) Kramar

2015-01-03 @ 16:46:20
URL: http://oyogan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0