Malmöhelg!

Förutom tågresorna till och från Malmö, så hade vi en mycket trevlig helg!
 
Vi bodde hos Susanna och Johannes (och lilla Agnes) i deras nya fina lägenhet, nära Ribban i Malmö. De bjöd på härliga skratt, mat, sköna sänger och Malmö bjöd på sol och en himla massa värme. (Trodde inte jag skulle klaga på denna efterlängtade värme, men den ställer faktiskt till det ibland.)
 
Lördagen var en riktigt trevlig dag. Vi åt lång god frukost, promenerade, hängde lite på stranden, badade och simmade. Jag och Johannes tog en längre crawl-tur. Så härligt med 20-gradigt vatten och HAV. Det är en speciell känsla med hav. Sen tog vi en varm promenad bort till Limhamn. Spanande in ny bebyggelse och åt god sen lunch på rökeriet innan vi gick hem och däckade i soffan.
 
Kvällen var jag, Patrik och Emi på Pickwick och åt middag och firade 6 år ihop. Vi strosade i den varma kvällen i ett härligt Malmö och tog efterrätt på nåt café. Tänk vad bra vi har det. 6 fina år hittils, och en himla massa fina år kvar framför oss! <3
 
Söndag blev det löptur med Johannes, en perfekt tur med arkiteturguidning, Västra hamnen, dopp i havet, längs Ribban tillbaka. Innan vi åkte hem tog jag, Patrik och Emi en sväng till Värnhem. Där åt vi lunch hos brorsan och hans gäng (flickvän och rummisar), och fikade hos Tony och Alex.
 
Malmö är trevligt. Hade utan problem kunnat stanna kvar många dagar till!
 
Fredagståg till Skåne, sen fredagmys med Agnes!
 
Ribban och Limhamn.

Patrik på Pickwick och Patrik med Agnes!
 
Såhär har brorsan och hans rummisar det. Stor lägenhet med stora uteplatser!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0