Jobbhelg i Kuggeboda

Vi har jobbat hela helgen i Kuggeboda och mycket hann vi med; storstädning av verandan med högtryckstvätt (golv, väggar, tak), skrubbande av trappan, avtorkning av alla räcken på båda sidor, oljande av veranda och trappa, laga skafferidörr, handla lite som saknades, flytta ut båten för att kunna laga förrådet (som murknat under vintern pga spricka i taket - suck!)... Vi han träffa både snickare och bryggbyggare och en kortis även mamma och Lars som var ute och letade upp brunnslocket.
 
Det kommer fortsätta vara full fart i veckan i Kuggeboda; ett gäng jobbar vidare med bryggan, en snickare kommer och lagar förrådet, och så skulle mamma beställa tömning av slam i trekammarbrunnen.
 
Vi passade på att lämna lite basic saker där, så nu är det enklare att åka ner. Nästa gång ska vi ta oss tid att chilla och njuta lite också! =)
 
Klar förbättring!
 
Patrik är envis och gav sig inte förrän hela verandan var ren. Jag gav upp att försöka lirka med skafferidörren och dess magnet (som mamma brukar klaga på), lösning fick bli en hasp.
 
Alla väder; vind, lä, sol, regn, storm, hagel, kyla (dock ingen värme)

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Fina bilder, hoppas värmen kommer snart :)

2015-06-02 @ 11:57:19
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0