Variation förnöjer!

I lördags sken solen och det var varmare än på länge och väldigt skönt ute! Det var massa folk på stan som strosade, folk promenerade, satt med en kaffe i solen och hängde på uteserveringar. Massa leenden och skratt, människor som möttes och umgicks. Jag spinnade för Spin of Hope  på förmiddagen (fyra timmar! Puh!) och mötte sen Patrik och Emi för en lunch på en uteservering. I solen såklart. Med solbrillorna på. Som resten av Norrköping. Sen bytte vi tillsammans till sommardäck och gjorde noggrann biltvättt. Och till och med kändes som en fantastiskt trevlig aktivitet.
 
Söndagen var det regnigt och vi hade sovmorgon, inomhusdag med hemmafix, tvättning, baka, sy, bjuda hem vänner på lunch och sällskapspel. Mysigt och sådär. Fick ett spontant ryck ganska sent på kvällen och cyklade till Madde och Hampus som nyligen kommit hem från Indien och åt hämtmat till tända ljus i deras nya oinredda lägenhet. Helt fantastiskt mysig helg helt enkelt.
 
Om man hade bott i ett land där det alltid var varmt och soligt och alltid hade möjlighet att göra det man ville göra och umgås med de man ville umgås med, hade man njutit av det då? Jag tror inte det? Jag tror att det är bra med variation. Och bra att få längta lite ibland. Man lär sig uppskatta det fina i varje stund, blir påmind om att man egentligen har det väldigt bra. Förhoppningsvis sitter känslan i även de andra dagarna när det inte känns lika självklart! =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0