Turkiet

Det där med bröllopsresa. Vi hade inte tänkt så mycket kring det, men pratat löst om att kanske åka iväg långt bort på nån lång häftig resa senare på hösten. Typ i november. Men sen blev det en bebis på väg, och då kändes det inte längre som en bra idé att varken åka väldigt långt bort eller att åka i november.
 
Men sen efter sommarn konstaterade vi att jag och bebisen mådde bra, att det fanns en liten lucka i våra jobb och Micke hade möjlighet att passa Emi. Så med kort varsel bokade vi in en resa till Turkiet. Solsemester, all inclusive, Ving, charter och allt det där som inte brukar vara äventyrligt nog för mig. Dessutom bokade vi in oss på ett barnfritt hotell. Sista chansen liksom. ;)
 
Och det var helt rätt. Precis det vi behövde för att komplettera vår väldigt händelserika semester i sommar, som var full med bröllop, aktiviteter och gäster. Det var så himla skönt att bara vara, umgås med varandra, prata ifatt om allt möjligt och landa i att vara herr och fru Hentzel samt snart föräldrar. Passande nog så började vi känna bebisens sparkar och rörelser lagom till resan. Så det var mysigt att ligga och känna på bebisen och prata framtid.
 
Patrik är proffs på att steka, så det gjorde han. Jag gömde mig under min Kuba-hatt och hängde väl en del på solstolen. Läste och lyssnade på ljudbok. Men spenderade nog minst lika mycket tid i poolen. Det var alldeles för varmt och obekvämt för mig att vara för länge på en solstol, även om jag nu inte är lika rastlös som vanligt. Men det var riktigt gott att sitta på poolkanten med fötterna i vattnet och läsa!
 
Sen hängde vi på rummet/balkongen en del. Pratade och åt chips. På kvällarna, efter middagen, var vi nere vid baren utomhus där det ofta var livemusik. Flera kvällar var där en skön kille som spelade gitarr och sjöng covers. Vi hängde också vid poolområdet där det fanns som små kojor att hänga i. Eller i sofforna på hotellets veranda. De flesta kvällarna var varma och sköna, men några kvällar så spanade vi in åska över havet (vi satt ju på första parkett vid baren utomhus), som sen plötsligt drog in med storm och spöregn över hotellområdet. Det var mäktigt! Aldrig sett så mycket blixtar på så kort tid!
 
Sista dagen var vi på bussutflykt, tänkte det vore kul att se nåt annat än vattnet och åkte upp till bergen. Det var en trevlig heldag med många stopp på vägen (kalkstensgrotta, middag och bad i dal, fruktträdgård och nån butik med lokala hantverk). Otroligt vacker utsikt uppe i bergen och skön luft nere i dalen.
 
 
Stor fin pool, gott om plats, trevlig utsikt från bar/café/restaurangen inom området.
 
Mysiga kvällar på hotellet. Vi hängde antigen i vid utebaren där det var live-musik eller i en av vråna kring poolområdet.
 
Det var väldigt mörkt, men fint vid vattnet på kvällarna.
 
Puss! (22 hela veckor prick)
 
Bussutflykt till bergen! Upp, upp, upp! Inte så buss-vänlig väg, enligt mig.
 
Utanför Kalkstensgrotta.
 
Två varma och glada. =)
 
Trevligt fik med fin utsikt. Försök till att vara med på samma bild.
 
Cool restaurang i en dal mellan bergen. Det var över 30 grader i luften så det förvånade oss att ingen satt vid på borden med fötterna i floden (innan vi märkte hur kallt vattnet var).
 
Vattnet såg verkligen lockande och svalkade ut, men det var bara 13 grader! Huh!
 
 

Kommentarer
Postat av: gunilla

Alltid så härligt med dina bilder och berättelser. Tack

2015-10-11 @ 19:57:07
Postat av: Maria

Å så härligt det ser ut och vad fina ni är! Verkar ha varit en klockren bröllopsresa!! :)

2015-10-12 @ 10:31:38
Postat av: Maria

Men helt galet att DU klarade av en all inclusive-vecka med så mycket chill. DET tycker jag är imponerande, med tanke på all sprudlande energi du har! <3

Svar: Hihi! =)
Karla

2015-10-12 @ 10:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0