En dag i Malmö!

Jag satt och pratade med Hanna och några om att jag skulle vilja åka till Malmö en dag, men att det känns hopplöst med tåg från Norrköping och reda ut det med bebis och hund och allt. Men så kom vi på att det är ju nära från Karlskrona, att man kan lämna hunden här hos mamma eller pappa och att Hanna ville åka med. Så igår tog  vi en sväng över dagen, Albin i sjal och en ryggsäck! Härlig frihetskänsla!
 
Vi gjorde inget särksilt egentligen, umgicks himla mycket med Hanna såklart. Så roligt att få så mycket tid ihop!  Där nere hängde vi med bror (stolt morbror), hälsade på Olles jobb, åt god lunch på Mitt Möllan med efterrätt i form av god och udda glass, sen promenad och köpte med fika hem. Fikat blev på golvet hos brorsan med Albin i fokus, såklart! Kajsa kom och lite senare även Mange. Massa trevligt häng, lagade middag ihop och sen hoppade vi på tåg hem. Blev väldigt sent hemma men det gick det med! Härlig dag!
 
Och det gick hur bra som helst! Denna dag hade aldrig funkat med vagn, där är han nöjd max en timme totalt per dag typ, kanske två. Det hade blivit många stopp för att vagga/amma/mysa/vyssja. Men istället sov han när vi rörde oss och var vaken och umgicks när vi tog paus. Han satt och spanade i sjalen på väg till tåget, på tåget så sov han i sjalen, ammade, satt och spanade lite. Sen sov han när vi gick till Möllan, där han var vaken och hängde med morbror och såg sig runt och ammade lite. Sen kollande han runt lite efter lunchen innan han somnade i sjalen och sov när vi gick på stan och handlade osv. Sen var han vaken hos brorsan, väldigt länge faktiskt, innan han däckade i sjalen och sov hela vägen hem och hela natten i princip (utom korta vakenpauser för amning och blöjbyten). Tack tack, fina sjal!

Morgonpigg och glad Albin, på väg till tåget! Ville fånga den där nyfikna blicken och smajlet, men fick en busig Albin med tungan ute på bild istället!
 
Så här har brorsan det i lägenheten han delar med Olle och Mange. Verkligen verkligen trevligt, såväl grabbarna som inredningen!
 
 
Inget konstigt med det...!
 
 
Nöjda grabbar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0