Snart 3 månader!

Tiden går fort! Om en vecka blir den här snyggingen 3 månader. Och jag kom på att jag har mest bilder när han är i sjalen, det är då han är som nöjdast och man kommer på idéen med att fota. Men dessa tog jag igår!
 
Hade nån vecka han var lite kinkig, troligen är det väl det där utvecklingssprånget som är vid 11-12 veckor då bebisar oftast behöver sin trygghet hos föräldrarna ännu mer när hela deras värld förändras. Men sen dess har han varit väldigt lätt att umgås med! Förutom att han inte riktigt gillar det där med vagn, när han var nyfödd gick det ju att gå väldigt långa vagnpromenader, men nu funkar det en stund sen vill han vara med uppe och titta. Hänger helst i sjalen om vi ska nånstans. Då hänger  han gärna ut ur sjalen och kollar in världen, för att sen sova gott och länge när han är fylld med nyta intryck. När vi stannar till nånstans för lunch, fika eller häng med vänner så passar han på att komma upp och äta och umgås. 
 
Albin är fortfarande gladast och mysigast om morgona! Och han älskar när man har ögonkontakt, pratar och sjunger med honom. Ligger gärna och snackar på skötbordet, och tycker om att stå (med mycket stöd såklart) i nåns knä och spana. Men blir allvarlig och lite fundersam när man tar fram systemkameran och kollar in i den istället för på honom.
 
2016-04-19
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0