En samling Augusti--bilder.

Hej igen! Det var längesen. Jisses vad tiden springer iväg, med bebis som växer så det knakar, USA-resa och flytt. Dags att börja blogga igen efter lite uppehåll (men jag kommer lägga upp vissa inlägg på passerade datum för att jag ska kunna hitta dem sen, använder ju bloggen ofta för att kolla tillbaka på nåt särkskilt).
 
Här kommer en bildsamling från augusti. Som innehöll lite Kuggeboda, en Malmö-utflykt, mycket Albin-börjar-äta-bilder, mycket hälsa på vänner, mycket hänga utomhus i skog och park på fina sensommardagar...
 
Fina dagar med häng i Folkparken och längs strömmen med Emi och Albin.
 
MTB! Kom på att om jag ska hyra mtb i USA behöver jag nog plocka fram min och öva lite hemma.
 
10 års reunion med några från gymnasieklassen (överst Patrik med Albin och Olle med Arvid). Andra som kom var Tesse, Euan, Cizzi, Ida (och Siri med dotter var med på middagen med inte häng efter).
 
Lyfta upp och måla båt. Stänga ner sommarstugan. Längtar redan till nästa år!
 
Få ställen som slår morgonpromenaderna i Karlskrona!
 
Flirta med folk på tåget på väg till Malmö!
 
Malmöhäng med morbror Adrian. Och hans rummis Mange. Det blev även att testa lite trevliga matställen och kolla på lite konst och arkitektur osv. Mycket trevligt. Alltid kul att hälsa på hos brorsan!
 
Spännande att få börja äta mat. (BLW-tänk). Vovven på strategisk plats såklart!
 
Som sagt, spännande med mat!
 
Babyshower för Sofia!
 
Skogar med blåbär och lingon! =D
 
Massa skogsutflykter. Här med Linda. Det blev plötsligt väldigt varmt och gott och vi strippade lite och hoppade i. Sensommarlyx!
 
Skogsutflykt med Albin på ryggen. Emma hade Malte i sjal och Emi tog täten som vanligt. Tänkte dock att Albin skulle sitta snällt och mysigt på en filt men han slängde sig framåt och tog en näve barr och stoppade i munnen så fort han fick chansen.
 
Morfar och Ingalill på besök! Jättekul med "rubbing noses like the eskimo'ses", tyckte Albin!
 
Första kyliga dagarna och vi känner på det där med vagn igen. Just i augusti funkade det ganska bra faktiskt. Men sover bäst gör man alltid bäst i sjal eller sele. Här är en bild från Malmö när han fick ta en lur hos morbror.
 
Jobbigt att lämna Kuggeboda för säsongen, men kul att vara hemma hos vänner och det som är vårt liv här uppe numera. En glad Vera som lärt sig sitta, och en jämnårig Inez som lär Albin bus. Träning på Militärträning - tuffa pass där man får ha bebis med! Vackra kvällar i ett lugnt Norrköping (skönt att få pausa från vinden i Karlskrona faktiskt.. ;)
 
Skönt att få lite städhjälp och syhjälp!
 
 
Undrar om han säger: "Hejdå! Nu har jag lärt mig krypa och ska på egna äventyr!" Albin i Åhus sista kvällen innan vi drar till USA. Stickade strumpor, kofta och mössa från farmor.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0