Rapporter hemifrån

Nu har jag börjat jobba, sen den 4:e januari. Vilken omställning! Jättekul att träffa kollegor vänner och jobba lite med huvudet. Kul att vara tillbaka i ett sånt sammanhang och sätta sig in i nya projekt och inspireras av allt som hänt under året! Nya rutiner, nya kollegor, nya projekt  - och en del gamla surdegar som faktiskt kommit framåt!
 
Men jag saknar att hänga med Albin och Emi. Och jag saknar långa promenader i dagsljus och sova middag de dagar som behövs. Jag försöker vara på jobbet tidigt och ta kort lunch för att komma hem i vettig tid. Försöker få in en kort promenad runt huset på dagen för att få lite luft och ljus. Försöker hinna/prioritera att träna nåt. Men det är svårt. Känner mig så himla trött. Men det tar nog ett tag att hitta rutiner i detta nya liv.
 
Jag är så otroligt tacksam att jag har kunnat vara hemma nästan ett år. Det har varit helt fantastiskt. Och ni är jag så himla glad att mina fina grabbar har möjlighet att få massa egentid, och jag är jätteglad att de verkar ha så roligt och mysigt ihop. Bästa på dagen är alla de rapporter jag får i from av bilder hemifrån (och att få komma hem och bli mött av ett stort leende och en stor kram av en liten kille).
 
Några av bilderna från Patrik:
 
Hänga på öppna förskolan verkar vara en hit. Kul med alla andra leksaker och stora ytor och andra människor. (Förvånansvärt många som känner igenom honom.) Håller humöret uppe hela 1,5-2 timmarna de är där och sover sen mycket gott!
 
Man blir trött av att busa. Skönt att han kommer väl till ro även hos pappan.
 
Äntligen, äntligen, äntligen trivs han i vagnen! Både sovande och vaken! Vilket genombrott!!!!
 
Verkar gilla att sätta saker på huvudet. Ellens leksaksorm. Pyjamasbyxor.
 
Kul med mat!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0